elenco Aziende - HOME PAGE -

Primer Bellesa i benestar
< NOVISOFT BACK

accessoris de perruqueria - NOVISOFT


PRIMER BELLESA I BENESTAR
Primer programari per esteticistes, gimnasos i spas


offer/price
The best on the market / Il meglio del mercato
from the factory

Primer Bellesa i benestar
Primer programari per esteticistes, gimnasos i spas

Dissenyat per esteticistes i salons de bellesa, gimnasos, spas
Primera Beauty & Wellness és el programa ideal per a aquells que volen una solució d'avantguarda però econòmic, amb el primer Beauty & Wellness compten amb una gestió completa dels seus clients amb cita prèvia, gràcies a la magnífica planificació setmanal amb els recursos, tractaments individuals, pot conservar els amb la capacitat de gestionar les rajoles amb els punts de recollida. Amb la gestió integrada del magatzem que són capaços de conèixer en tot moment el seu inventari i quins productes són els preferits pels seus clients.
Amb el Primer Bellesa i benestar poden emetre rebuts o comprovants fiscals a través de la pantalla tàctil del terminal (sensible al tacte del monitor dels dits).
L'emissió d'un rebut (formulari adoptat per tots els que volen alliberar-se dels costos de la revisió periòdica de la fiscal) és ràpid i intuïtiu, només ha de seleccionar el producte o servei per carregar, per descomptat, també pot gestionar la fila trasllats, descomptes i totals. El preu del producte o servei s'obté automàticament de la llista, però es pot canviar per l'operador, així gràcies a les característiques convenients inclouen la suma d'efectiu rebut pel càlcul automàtic dels altres, pot evitar qualsevol tipus de d'error. Com a alternativa al rebut d'impostos es pot connectar gairebé totes les caixes registradores en el mercat per a la impressió de rebuts. Amb el Primer Bellesa i Wellness're poder en un segon, a partir de les cites de la gerència de planificació, comprovar la disponibilitat i creuar dia pe / temps, de recursos (llum, ambient, ubicació) i de treball.

itenesfrdeptruarhybebgcazhcsdaeletfafigaglhihrhuidiwjakoltlvmkmsmtnlnoplroskslsqsvthtltrukvi
contact us
Contattaci Subito
Newsletter
Gossip e News
Beauty Bazar
GLOBENews
E-commerce
Globelife TV - Internet television
Hairfashion Gallery
Beauty News
Hair cafe
Marketing
Hair Collection
 
privacy policy